De menukaart van Ume bestaat uit bijna 100 verschillende soorten gerechten. Variërend van sushi, salades, en warme teppanyaki- , grill- en wokgerechten. Wij werken met het zogenaamde ‘all you can eat’ -formule. Dit houdt in dat u tijdens uw bezoek onbeperkt kunt genieten van al deze gerechten. Voor het menu berekenen wij een vast bedrag per persoon.

Het all you can eat principe werkt verder als volgt: u maakt een keuze uit de gerechten van de menukaart. Middels een tablet kunt u de gerechten van uw keuze aan ons doorgeven, door heel simpel op de gerechtjes te klikken. Uw bestelling wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de keuken en à la minute voor u klaargemaakt en uitgeserveerd.

De bedoeling is dat u per ronde bestelt. In elk ronde kunt u maximaal vijf gerechten per persoon doorgeven. Bij elk gerecht is aangegeven uit hoeveel eenheden desbetreffend gerecht bestaat. Nadat u de bestelde gerechten van een ronde heeft genuttigd, kunt u wederom de bestellingen voor de nieuwe ronde doorgeven.

Let u er wel op dat u niet teveel bestelt. Wij hanteren namelijk een verspillingsbeleid wat inhoudt dat voor elk niet geconsumeerde gerecht een bedrag dat kan varieren tussen 1 euro ( per sushi ) en 2 euro ( per warm gerecht ) additioneel in rekening wordt gebracht. Voor sashimi wordt overigens per portie altijd een kleine toeslag berekend.

Wij wensen u een smakelijk maaltijd!

Menu Ume

Openingstijden en prijzen Ume

Allergenen

Moeten wij rekening houden met uw allergie of voedingsintolerantie, of iets anders ? Laat het ons dan weten.

Voor de meest voorkomende allergenen (gluten, vis, schaaldieren, weekdieren, ei, soja, sesamzaad, selderij, melk, mosterd, pinda´s en noten) hebben wij een aangepaste bestellijst voor u klaarliggen. Zijn er andere diëten waar wij rekening moeten houden, dan verzoeken wij u dat van tevoren met ons te bespreken.

Wij doen ons uiterste best om u allergeenvrij van dienst te zijn, echter wij benadrukken dat Ume géén allergenenvrij restaurant is. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig!

Allergenenlijst Ume